Subpagina icoon wal FINAL

Wal

 

Bridge Introductie

BridgeBridgecommissie
Annemiek Wiesman
Jan Neijt
Joost Wiesman
Anneke Neijt

E-mail: egdirb.[antispam].@kwvl.nl

 

 

 

 

Bridgen in 2024 en 2025
Gezellig bridgen in de wintermaanden komt er weer aan. We gaan door met zowel de middag- als avondbridge. We rekenen op ten hoogste 52 deelnemers voor de middag-, en ongeveer 52 voor de avondronde. Hoewel Covid naar de achtergrond is verdrongen, vragen we iedereen thuis te blijven bij klachten. In de avond worden verschillende lijnen van speelsterkte ingesteld. We spelen gewoontegetrouw zes keer van oktober tot en met maart, op de tweede dinsdag van de maand. 


Contributie
De kosten dit seizoen voor koffie bij binnenkomst, apparatuur en dergelijke zijn € 55 per persoon. Deelnemers kunnen zich inschrijven als paar en moeten lid of echtgenoot-lid zijn van de KWVL. De entree voor nieuwe leden is eenmalig €25,- per persoon. Indien u gaat meespelen kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar
bankrekeningnummer: NL 23 ABNA 0877 9975 86 ten name van: mr. J. M. Wiesman Bridge KWVL.

Indeling
Met de gegevens van vorig jaar wordt in augustus een indeling gemaakt voor de middag- en avondgroep. De deelnemers ontvangen hierover persoonlijk een bericht.

Contactgegevens
Bij verhindering afmelden of een invaller aanmelden via een mail naar egdirb.[antispam].@kwvl.nl uiterlijk 48 uur van te voren. Als u wegens omstandigheden later afzegt dan graag een telefoontje aan Annemiek Wiesman: 035-6946943 of 06 20 96 05 25.

BridgeMate
Tijdens de bridgeavonden wordt gebruik gemaakt van de BridgeMate II, een apparaatje waarop u als speler de score kunt invoeren. U kunt hier een handleiding vinden met een overzicht van de schermteksten. Wij raden u aan het contract meteen in te voeren en hiermee niet te wachten tot het einde van het spel. U kunt zelf invoerfouten corrigeren tijdens het invoerproces (zie A), en ook nadat oost het resultaat heeft bevestigd (zie B):

(A) Gedurende het invoerproces. Wanneer u een fout heeft gemaakt en het spelresultaat is nog niet door oost bevestigd, kunt u met de NEE-knop de fout herstellen. Door herhaaldelijk deze knop in te drukken kunt helemaal terug naar de invoer van het spelnummer. Ook oost kan op NEE drukken om de invoer niet te accepteren. De Bridgemate gaat terug naar het invoerscherm en de gegevens kunnen met de NEE-knop worden verwijderd en opnieuw ingevoerd.

(B) Nadat oost het spelresultaat heeft bevestigd. Als oost het spelresultaat heeft bevestigd en de melding "Invoer compleet" is
getoond, kan het spelresultaat toch nog door de spelers gewijzigd worden. Ga naar het overzicht van eigen ingevoerde spelresultaten (druk op de SCORES functietoets). Het overzichtscherm van eigen ingevoerde spelresultaten toont dan de functietoets CORREC. Druk op deze functietoets en geef het nummer in van het spel dat gecorrigeerd dient te worden, gevolgd door JA. Het spelresultaat wordt nu verwijderd en de Bridgemate vraagt het resultaat opnieuw in te voeren.

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook