Subpagina icoon zeilen FINAL

Zeilen

 
RS Feva

RS-Feva

De RS Feva is de pijler onder de tweemans zwaardboten. Het Watersportverbond ziet de RS Feva als de instapklasse voor tweemans zeilboten. Door de ruimte in de boot is de Feva comfortabel voor kinderen en volwassenen. Er is veel variatie mogelijk in de aankleding van de boot waardoor hij door één zeiler, een familie of een groep vrienden gezeild kan worden.

De RS-Feva is een leuke en snelle boot met gennaker voor iedereen die na de Optimist niet meer in zijn eentje wil varen.


De RS-Feva groep is een heel enthousiaste groep, die naast veel gezelligheid ook gewoon lekker hard en goed wil varen. Het is gemakkelijk starten in de RS-Feva, leren samenwerken in de boot, varen met gennaker. Hoe verder je komt hoe meer je leert over trimmen.

De trainingen worden regelmatig gecombineerd met de KNZ&RV (Muiden).

Er wordt daarom zowel op Loosdrecht als daarbuiten gevaren. Het programma behelst een voorjaarstraining, de gewone trainingen met wedstrijden (Gecombineerde, Combi Amsterdam en United4 wedstrijden) en een najaarstraining.

 

Het is een ideale boot voor zeilers van 12 t/m 17 jaar. Kijk op de site van de klasse voor meer informatie: www.rsfeva-klasse.nl

 

zie ook Jeugdopleiding

avefsr.[antispam].@kwvl.nl

www.rsfeva-klasse.nl

Video RS-Feva training


 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook