Subpagina icoon wal FINAL

Wal

 

Neptunus Introductie

Neptunus

De doelstelling van deze Herenclub "Neptunus" is het organiseren van zes lezingen voor herenleden van onze Vereeniging gedurende het winterseizoen in de maanden oktober, november, december, januari, februari en maart. Altijd op de tweede donderdag van de maand. 

De lezingen, die door uitgenodigde professionele sprekers gedaan worden, vinden ’s avonds plaats in de sociëteit van de KWVL en zijn toegankelijk voor alle mannelijke leden van de KWVL vanaf 45 jaar. De lezingen hebben altijd op enige wijze relatie met zoet of zout water, binnen- of groot-water, zeevaart, zeilvaart en alle andere nautische aspecten die heren kunnen boeien.

Het herengezelschap “Neptunus” is in 2007 opgericht. 

 

Bijdrage
Ter dekking van de kosten van de voordrachten, moet per lid een bijdrage vooraf betaald worden van €30,- voor het gehele seizoen. 

Programma / Diner:
De borrel begint om 18.30 uur gevolgd door een uitstekend twee gangen diner, verzorgd door Roel Pos. Vervolgens de voordracht van ongeveer 60-90 minuten. Na afloop is er nog gelegenheid tot vragen, maar vooral voor napraten en een drankje.
De drankjes en het diner zijn voor eigen rekening. De kosten van het diner zijn € 27,50. Vóór vertrek graag uw borrel en diner afrekenen aan het buffet. Bij opgave en no show, hangt u voor uw financiële schade voor het diner. De maaltijd wordt geserveerd in de Sociëteit en de lezingen worden gehouden in de zaal; er wordt gebruik gemaakt van audiovisuele apparatuur.Een toelichting op het programma en een overzicht van voorgaande jaren vindt u op de deze pagina.

Lid worden?
Bent u enthousiast en neemt u het besluit dat u lid wilt worden en deelnemen aan deze avonden, geeft u zich dan schriftelijk, telefonisch of per e-mail op via (sunutpen.[antispam].@kwvl.nl / 06-22063032) dan weten we tijdig op hoeveel leden we kunnen gaan rekenen. En houdt u dus ruim van te voren in uw agenda rekening met de data.
Wij zijn verheugd dat het bestuur het vertrouwen en de gelegenheid geeft aan de Herenclub Neptunus om deze lezingen met diner te organiseren en wij rekenen op een grote belangstelling van de herenleden van de KWVL.
Op veler verzoek is introduceren van nieuwe KWVL Heren mogelijk. 

 

Namens de Herenclub ‘Neptunus’     
Willibrord Rooswinkel          
Johan Rissik        
Roderik van Voorst tot Voorst  

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook