Subpagina icoon haven FINAL

Haven

 

Passanten

Passanten

 

Hartelijk welkom op het terrein van de Koninklijke Watersport-Vereeniging ‘Loosdrecht’.

Graag verlenen wij ligplaats, voor zover de ruimte en evenementen dat toelaten, aan schepen van leden van verenigingen die zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond of bij een gelijkwaardige buitenlandse organisatie.
Hieronder vindt u vele wetenswaardigheden en ook enkele voorwaarden. Wij wensen u een plezierig verblijf.

Het Bestuur

 

De Koninklijke Watersport-Vereeniging 'Loosdrecht'
Onze Vereeniging werd opgericht in 1912 en kreeg in 1937 het predicaat "Koninklijk". Sedert 1913 is de Vereeniging lid van het "Verbond". Er zijn thans ca 2.300 leden. Ruim 700 boten hebben een plaats te land of te water.

Havenkantoor
Elke dag van 8.00 tot 17.00 uur vindt u hier de Officemanager Haven Hilde Heikoop  of één van de havenmedewerkers. Zij wijzen u een ligplaats aan (zie ook Havenkantoor).

Liggeld
Het liggeld wordt berekend over de grootste lengte van uw schip, afgerond naar boven in hele meters:
€ 2,- per meter per dag met een minimum van € 9,50 per dag. Voor leden van het KNWV is op vertoon van hun ledenpas de 2e nacht gratis. Maximaal verblijf drie weken.

Kraan en trailerhelling
Na afspraak met de havenmeester kan gehellingd worden. De havenmeester helpt u met de kraan.
De kraan en hellingtarieven worden jaarlijks vastgesteld en zijn op verzoek beschikbaar.

Drinkwater
Gratis in te nemen bij het waterinlaatpunt op de watersteiger. Dekwassen met drinkwater is niet toegestaan. Gebruik van de drinkwatervoorziening gebeurt uitdrukkelijk op eigen risico. Ten aanzien van legionella en andere besmettingsmogelijkheden dient u zelf alle voorzorgmaatregelen te nemen. Het bestuur van de KWVL aanvaardt geen aansprakelijkheid.

Passantenpasjes
Voor toegang tot de terreinen en het clubhuis buiten bepaalde uren heeft u een pasje nodig. Voor passanten is hiervoor het gebruik van een zogenoemd passantenpasje mogelijk. Dit is voor de tijd dat u in de haven ligt. U dient zich hiervoor te registeren in het havenkantoor en € 20,- borg te geven. Voor vertrek uit de haven dient dit pasje te worden teruggebracht bij het havenkantoor, waarna u uw borg krijgt gerestitueerd.

Kleedkamers en douches
Dag en nacht kunt u terecht in de kleedkamers en toiletten in het clubgebouw (’s nachts d.m.v. het pasje). 
Voor passanten gelden ook de Bepalingen van Orde, Veilgheid en Milieu, zie Havenreglement. 

 

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook