Subpagina icoon roeien FINAL

Roeien

 

Informatie

toertocht-mei-2018-45

 

Wat doet de Commissie Toerroeien? 

De Commissie Toerroeien heeft als opdracht het in kaart brengen en op de website publiceren van toertochten op en buiten de Loosdrechtse Plassen die al door individuele ploegen werden gevaren, zodat de groepen van elkaar kunnen leren, ideeën kunnen opdoen en misschien op punten, zoals logistiek, kunnen samenwerken. Om niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden. 

Daarnaast organiseert de Commissie Toerroeien de Toer(roei)tocht van de KWVL, het jaarlijks terugkerende evenement voor alle (toer+wedstrijd)roeiers van de KWVL in de eigen Yoles en Gigs

Input van leden gevraagd

Om haar taak naar behoren te kunnen uitvoeren kan de Commissie Toerroeien niet zonder de inbreng van de individuele leden, zowel bij het organiseren van de jaarlijkse Toertocht als bij het inventariseren van de verschillende reeds gevaren toertochten. Daarom is de commissie altijd geïnteresseerd in content betreffende deze tochten. Stuur informatie alstublieft naar neieorreot.[antispam].@kwvl.nl

Commissie Toerroeien:
Hans Richert
Jan van Doorn
Annette Wierper

Procedure aanvragen toertochten

Voor het aanvragen van toertochten geldt deze procedure.
Teams die een toertocht willen maken, dienen hiervoor een aanvraag te doen bij de Roeicommissie via het aanvraagformulier. Het verdient de aanbeveling uiterlijk vier weken voor de geplande datum de aanvraag te doen.
De roeicommissie kijkt naar de beschikbaarheid van een boot voor de gewenste periode en maakt een voorlopige reservering.

Voor tochten buiten de Loosdrechtse Plassen dient uiterlijk vier weken voor vertrek een duidelijk plan (aanvraagformulier plus eventuele bijlagen) gestuurd te worden aan de Roeicommissie ter goedkeuring en finaal akkoord.
Dagtochten op de Loosdrechtse Plassen kunnen eventueel ook op kortere termijn aangevraagd worden, mits een boot beschikbaar is.

Tips en links

 

Handige info

 
 
Volg ons op Facebook